Merit Palk + Yester + Begin tööajaarvestus - Veebiseminar

Apr 17, 2023
Line vertical
Kas kuu algused on liiga kiired ja tunned ennast andmesisestajana? Yesteril on hea meel pakkuda Teile lahendust, mis on loodud just Teie elu lihtsamaks tegemiseks.

Koos Merit palga ja Beginiga on meil hea meel pakkuda Teile lahendust, mis on loodud just Teie elu lihtsamaks tegemiseks. Millest me täpsemalt räägime?

  1. Enam ei ole vaja kasutajaid käsitsi sisestada. Kasutajad luuakse erinevatesse süsteemidesse automaatselt. Luues Merit Palgas kasutaja, liigub ta Yesterisse ning sealt edasi Begini.
  2. Töötaja lahkumisel suletakse töötaja konto ka Yesteris ja Beginis.
  3. Yesteris tehtud ning kinnitatud puhkuseavaldused liiguvad palgaarvestuseks edasi Merit Palka ning tööajaarvestuseks Begini.
  4. Yesteris loodud puhkusegraafikute info liigub Begini ja Merit Palka.
  5. Kui töötaja jääb haigeks ning teeb Yesteris haiguslehe, teavitatakse sellest kohe otsest juhti ning see info liigub ka Begini – kõigil on kohe teada, kes täna tööl ei saa olla.

Need on vaid mõned näited, kuidas uus ökosüsteem Teie elu lihtsamaks teeb.

Kingime Teile aega tegeleda olulisemate küsimustega, kui andmete ühest süsteemist teise sisestamine. Vähenevad vead ja info on alati nii värske kui leib pagaritöökojas pluss teil on ülevaade toimuvast

Veebiseminari vido on järelvaadatav siit - Puhkused

Võta meiega ühendust

Arrow right
+372 514 9993
info@yester.eu